Go Back
+ servings

Grønkålssalat med brombær, æble og granatæblekerner

Forb. tid10 min
Samlet tid10 min
Antal: 4 personer
Forfatter: Johanne Mosgaard

Ingredienser

  • 150-200 g grønkål
  • 2 små æbler
  • 100 g brombær
  • 50 g granatæblekerner
  • 100 g salatost, fx Violife Greek Bloch eller tofeta 
  • 1 appelsin

Sådan gør du

  • Fjern stilken fra kål og hak det fint. Skær æbler i tynde skiver. Bland det hakkede kål med æbleskiverne, brombær, granatæblekerner og smuldr osten med fingrene og vend det med salaten. 
  • Skær appelsin over på midten og pres saften ud over salaten. Server salaten som en tilbehørssalat til varme retter i hele efteråret og i løbet af vinteren. Kunne også fungere som en dejlig frisk salat til den tunge julemad.