Go Back

One pot med karry og nudler

Den nemmeste one pot med nudler og karry. Tilpas selv hvor spicy den skal være med chili - hvor stærk den er afhænger også af hvor stærk din karry er.
Forb. tid5 minutter
Tilb. tid10 minutter
Samlet tid15 minutter
Forfatter: Johanne Mosgaard

Ingredienser

  • 1-2 tsk madras karry
  • 1 tsk chiliflager kan undlades
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1/2 grøntsagsbouillonterning
  • 1 tsk friskrevet ingefær (eller 1/2 tsk stødt ingefær)
  • 1-2 tsk rød karrypasta
  • ca. 300-400 g frosne grøntsager fx en blanding af frosne edamamebønner, broccoli og suppeurter
  • 5 dl vand
  • 400 g kokosmælk (1 dåse)
  • 200 g risnudler eller anden slags nudler
  • 240 g kogte kikærter (1 dåse drænede kikærter)
  • sojasauce eller salt

Sådan gør du

  • Rist krydderier, bouillon, friskrevet ingefær og karrypasta i en stor gryde eller wok. Tilsæt de frosne grøntsager, vand og kokosmælk. Bring grydens indhold i kog.
  • Tilsæt nudlerne og lad retten simre til nudlerne (kogetid afhænger af typen af nudler) er kogt al dente.
  • Tilsæt til sidst de kogte kikærter. Smag til med sojasauce eller salt.