Go Back
+ servings

Tofu Mince

Lav din egen mince af revet tofu og masser af krydderier.
Forb. tid10 minutter
Tilb. tid10 minutter
Samlet tid20 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Johanne Mosgaard

Ingredienser

  • 400 g fast tofu
  • 1-2 løg fx skalotteløg
  • 2-3 fed hvidløg
  • 2 tsk sød paprika
  • 1 tsk røget paprika
  • 1/2 cayennepeber (spicy udgave - valgfri)
  • 2 spsk tomatpure
  • 1-2 dl vegetabilsk madlavningsfløde fx på havre eller ris
  • salt eller sojasauce efter smag
  • friskkværnet peber
  • olivenolie til stegning

Sådan gør du

  • Riv tofu på et rivejern. Skær løg i tynde skiver og hak hvidløg fint.
  • Varm en pande og rist krydderierne. Tilsæt olie og steg det revede tofu, løg og hvidløg i nogle minutter. Tilsæt tomatpure og madlavningsfløde - steg det under omrøring i yderligere et par minutter til løgene er bløde og dit mince har en gyldenbrun farve.
  • Smag til med salt og peber. Server fx til madpandekager, wraps, mexicansk mad eller pasta.

Noter

Du kan købe tofu i de fleste supermarkeder - fx Rema 1000, Netto, Kvickly, Føtex, Meny mfl.