Go Back
+ servings

Blomkålssalat med karry, squash, ærter og tahindressing

Simpel og lækker salat der både kan spises imens den er lun og kold. Blomkål og squash stegt med karry og grønne ærter, serveret med en tahindressing med frisk persille.
Forb. tid10 minutter
Tilb. tid5 minutter
Samlet tid15 minutter
Ret: Salat, Tilbehør
Antal: 4 personer (tilbehør)
Forfatter: Johanne Mosgaard

Ingredienser

  • 1 blomkålshoved
  • 1 squash
  • 1-2 spsk olivenolie til stegning
  • 200 g frosne grønne ærter
  • 2 tsk mild karry
  • 1/2 tsk salt

Tahindressing med persille

  • 3 spsk tahin
  • en håndfuld frisk persille
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 fed hvidløg kan undlades
  • 0,5-1 dl vand
  • salt

Sådan gør du

  • Skær blomkål i små buketter og squash i små tern. Varm en pande med lidt olie og steg grøntsagerne på panden. Tilsæt også karry og salt.
  • Dæk de frosne ærter med kogende vand og lad dem stå og tø op imens du steger de andre grøntsager færdige - si herefter vandet fra. Hvis salaten skal spises lun, kan du i stedet hælde ærterne med på panden.
  • Server de stegte grøntsager med en lækker tahindressing.

Tahindressing

  • Blend tahin med citronsaft og hvidløg i en minihakker - tilsæt vand lidt efter lidt indtil du har den ønskede konsistens (cremet og tynd nok til at kunne bruges som dressing).