Go Back
+ servings

Pasta med cremet cashewfløde, stegte svampe og spinat

Nem og lækker opskrift på en cremet pastaret som kun tager 15 minutter at lave. Perfekt til aftensmad når det skal gå stærkt og du har lyst til lækker comfort food.
Forb. tid5 minutter
Tilb. tid10 minutter
Samlet tid15 minutter
Ret: Aftensmad, Italiensk, Opskrift, Pasta, Pastaret, Vegansk Nytår, Vegetarisk
Køkken: Italiensk
Antal: 4 personer
Forfatter: Johanne Mosgaard

Ingredienser

  • 250 g championer
  • 100 g frisk spinat
  • 240 g kogte grønne eller brune linser
  • 400 g hjemmelavet fettuccine eller tørret pasta
  • olivenolie til stegning
  • frisk timian
  • friskkværnet peber
  • lidt salt

Cashewfløde

  • 150 g cashewnødder
  • 2,5 dl vand
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 tsk muskatnød
  • friskkværnet peber
  • salt

Sådan gør du

Cashewfløde

  • Start med at sætte cashewnødder i blød til cashewfløde ved at dække dem i rigeligt vand. Enten 30 min i kogende vand eller natten over i køleskabet i koldt vand. 
  • Si iblødsætningsvandet fra og blend cashewnødder med vand, hvidløg, muskatnød, salt og peber

Pastaret

  • Kog pasta efter pakkens anvisning.
  • Skær champignoner i skiver og steg dem på en pande med lidt olie. Tilsæt spinat, linser, kogt pasta og cashewfløde. Drys med frisk timian og peber. Retten er nu klar til servering. 

Noter

Du kan finde vegansk fettuccine i tørret form i supermarkederne. Hvis du vil lege med hjemmelavet frisk pasta har jeg en opskrift her.