Pasta med cremet cashewfløde, stegte svampe og spinat
Nem og lækker opskrift på en cremet pastaret som kun tager 15 minutter at lave. Perfekt til aftensmad når det skal gå stærkt og du har lyst til lækker comfort food.
Forb. tid5 minutter min
Tilb. tid10 minutter min
Samlet tid15 minutter min
Ret: Aftensmad, Italiensk, Opskrift, Pasta, Pastaret, Vegansk Nytår, Vegetarisk
Køkken: Italiensk
Antal: 4 personer
Forfatter: Johanne Mosgaard
- 250 g championer
- 100 g frisk spinat
- 240 g kogte grønne eller brune linser
- 400 g hjemmelavet fettuccine eller tørret pasta
- olivenolie til stegning
- frisk timian
- friskkværnet peber
- lidt salt
Cashewfløde
- 150 g cashewnødder
- 2,5 dl vand
- 1-2 fed hvidløg
- 1 tsk muskatnød
- friskkværnet peber
- salt
Cashewfløde
Start med at sætte cashewnødder i blød til cashewfløde ved at dække dem i rigeligt vand. Enten 30 min i kogende vand eller natten over i køleskabet i koldt vand.
Si iblødsætningsvandet fra og blend cashewnødder med vand, hvidløg, muskatnød, salt og peber
Pastaret
Kog pasta efter pakkens anvisning.
Skær champignoner i skiver og steg dem på en pande med lidt olie. Tilsæt spinat, linser, kogt pasta og cashewfløde. Drys med frisk timian og peber. Retten er nu klar til servering.
Du kan finde vegansk fettuccine i tørret form i supermarkederne. Hvis du vil lege med hjemmelavet frisk pasta har jeg en opskrift her.