Go Back

Bagt knoldselleri og rosenkål med balsamico glace og frisk timian

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid35 minutter
Samlet tid45 minutter
Ret: Tilbehør
Køkken: dansk
Forfatter: Johanne Mosgaard

Ingredienser

  • 1 knoldselleri
  • 300 g rosenkål
  • 3 spsk olivenolie
  • 2-3 spsk balsamico glace alternativt sirup
  • 1 tsk salt
  • friskkværnet peber
  • 1 håndfuld frisk timian

Sådan gør du

  • Skær knoldselleri og rosenkål i små stykker. Vend med olie, balsamico glace, salt, peber og frisk timian. 
  • Bag ved 200 grader varmluft i ca. 30-35 minutter, vend gerne rundt i det halvvejs. Bag du let kan stikke en gaffel igennem knoldselleri stykkerne. 
  • Server som tilbehør til fx en frisk salat og stegte portobello svampe.