Go Back
+ servings

Bagt Brucschetta med Hjemmedyrkede Tomater og Hvidløg

Forb. tid10 min
Tilb. tid10 min
Samlet tid20 min
Ret: Antipasto, Forret
Køkken: Italiensk
Antal: 6 brød
Forfatter: Johanne Mosgaard

Ingredienser

  • 1 lille rødløg
  • 3-4 fed hvidløg
  • 4-5 tomater
  • 6 spsk olivenolie
  • 6 skiver brød, fx fuldkornstoastbrød
  • 6 spsk vegansk smøreost fx Violife med hvidløg og urter
  • frisk timian
  • friskkværnet peber
  • flagesalt

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
  • Start med at lave toppingen: Hak rødløg og hvidløg helt fint, brug fx en minihakker. Skær tomater i små stykker. Vend løg, hvidløg og tomater med olivenolie.
  • Læg de seks stykker brød på en bagerist med bagepapir og fordel toppingen på brødene. Top med små stykker af den veganske smøreost, frisk timian, friskkværnet peber og flagesalt.
  • Bag dine bruschetta i ovnen i ca. 10 minutter til brødet er gyldnet og den veganske ost er smeltet.