600g små farvede kartofler eller almindelige nye kartofler
1spskolivenolie
2tsktørret dild
Peberfrugts-hummus
240 gkogte kikærter
1spskpeanut butter
1-2røde snackpebre
1tskcayennepeber
1tskstødt koriander
salt og peber
ca. 1dlvand
Sådan gør du
Veganske Madpandekager
Bland de tørre ingredienser: mel, bagepulver, tørrede urter og salt i en skål. Tilsæt vand og pisk det godt sammen, så der ikke er klumper i dejen. Lad dejen stå og trække et kvarters tid (så de tørre ingredienser suger væske til sig). Varm en pande, tilsæt lidt olie og fordel ca. 1-1,5 dl dej på panden. Steg pandekagerne gyldne på begge sider.
Blomkålspandekager med Dressing og Friske Urter
Skær blomkål i fine små stykker. Vend blomkålsstykkerne med vegansk mayo, yoghurt, presset hvidløg, finthakkede urter, salt og peber. Lad den gerne stå og trække lidt inden servering.
Sprød Salat med Vegansk Feta
Skær salat i grove stykker, agurk og løg i tynde skiver. Vend salat, agurk og løg med kogte linser og hvedekerner og top salaten med vegansk feta (eller tofeta).
Farvede kartofler med dild
Skrub kartoflerne og kog dem i letsaltet vand så de stadig har bid. Kogetid afhænger af størrelse, men nye kartofler ca. 8-10 minutter. Brug en kniv til at stikke igennem og se om de er klar de sidste par minutter. Vend de kogte kartofler med olivenolie og dild.
Peberfrugts-hummus
Blend ingredienserne i en blender, minihakker eller foodprocessor. Tilsæt vand efter behov til din hummus er helt cremet. Smag til med salt og peber.