Tilsæt brunkager og smørbar blok i en foodprocessor så brunkagerne bliver helt knuste og blandet sammen med smøret.
Fordel brunkagemassen i et jævnt lag i springformen og tryk det godt sammen.
Pisk agar agar ud i kogende vand i en gryde indtil det er helt opløst.
Vend risalamanden med agar agar vandet i gryden, lad det simre et par minutter og hæld det i springformen over brunkagebunden.
Løft springformen op og bank den let ned mod bordet, så du får lufthuller ud af kagen. Lad kagen køle af imens du laver topping.
Pisk agar agar ud i kogende vand i en gryde. Tilsæt frosne hindbær (eller kirsebær sauce) i en gryde. Lad det simre et par minutter.
Hæld nu bærsaucen over kagen og fordel den med et dejskraber.
Tilsidst, Hak pistacienødder fint og drys over kagen.
Stil kagen i køleskabet i mindst 4 timer, så den får lov til at sætte sig.
Kagen er nu klar til at blive serveret.