Tag smørbar blok ud af køleskabet en halv times tid før du går i gang.
Forvarm ovnen til 175 grader varmluft.
Pisk smørbar blok med fløde og sukker, brug gerne en røremaskine, hvis du har en. Bland de tørre ingredienser i en skål og tilsæt dem lidt efter lidt til de våde ingredienser. Ælt dejen godt sammen (enten med fingrene eller i røremaskinen).
Tryk dejen sammen med fingrene og del dejen op i mindre stykker. Rul dejstykkerne til aflange pølser. Skær derefter små stykker, som du triller til kugler (mine pebernødder er ca. på størrelse med en 2 krone inden de kommer i ovnen).
Læg pebernødderne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 10-12 minutter, til de bliver gyldne (i min ovn skal de have 10 minutter).
Lad pebernødderne køle helt af, så de bliver sprøde. Opbevar i en kagedåse eller anden lufttæt beholder.