Go Back
+ servings

Ingen høns i salaten men hvide asparges, champignon og friske æbler

Ret: Pålæg
Antal: 6 personer

Ingredienser

  • 1 glas  hvide asparges
  • 1 glas champignon
  • 1 grøntsagsbouillonterning
  • 180 g vegansk kyllingealternativ, f.eks. LikeMeat Chicken Style Chunks eller Naturlis Pipfri
  • 1 dl vegansk mayonaise 
  • 1 dl sojayoghurt eller havrebaseret creme fraiche
  • 2 tsk karry
  • 1 æble
  • Friskkværnet peber
  • Havsalt eller urtesalt
  • 2 spsk soltørrede tomater
  • Frisk persille

Sådan gør du

  • Hæld væsken fra asparges og champignon glassene i en gryde, hæld indholdet i en skål for sig selv og stil til side, tilsæt bouillon til gryden og kog det op. 
  • Tilsæt LikeMeat eller Pipfri i gryden og lad det koge et par minutter. Tag det af varmen og lad det stå og trække lidt. 
  • Lav imens den veganske mayo ved at vælge til den linkede opskrift eller brug en færdiglavet. 
  • Si væsken fra grydens indhold og tilsæt LikeMeat/Pipfri til skålen med champigno og asparges. Lad det køle helt af før du tilsætter resten af ingredienserne. 
  • Tilsæt mayo, sojayoghurt, karry, godt med peber og salt. 
  • Snit æblet fint og tilsæt i skålen.
  • Lad gerne pålægget trække i nogle timer eller et døgn før det skal serveres
  • Server på rugbrød og top med finthakkede soltørrede tomater og frisk finthakket persille.