Blåbær-bananmuffins med havregryn og mandler
Forfatter: Johanne Mosgaard
- 2 modne bananer
- 2 dl plantemælk, f.eks. havremælk
- 100 g mandler
- 50 g kokoschips
- 100 g havregryn
- 1 tsk bagepulver
- 80 g hvedemel eller speltmel
- 100 g frosne blåbær (eller andre bær)
Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
Mos de modne bananer i en skål og tilsæt plantemælk.
Tilsæt hakkede mandler, kokoschips og havregryn i skålen med most banan. Tilsæt bagepulver og mel og rør det hele godt sammen og vend de frosne bær i dejen.
Fordel dejen i 12-14 muffinforme, jeg bruger silikoneforme.
Bag i ca. 20 minutter. Lad dem køle af og opbevar dem i køleskabet. Perfekte til madpakken, som en snack for børn og voksne.