Sæt cashewnødder i blød i rigeligt vand i en skål på køkkenbordet. Dette kan springes over, hvis du har en powerblender. Lad dem stå i blød imens rødbederne koger og si herefter vandet fra.
Skyl og skrub rødbederne. Kog dem med skrællen på i rigeligt vand i ca. 40-60 minutter - indtil du nemt kan stikke en skarp kniv igennem. Kog gerne flere rødbeder når du er i gang og lav fx rødbedehummus, brug dem i salater eller andet senere på ugen.
Hæld koldt vand over de kogte rødbeder og pil skrællen af med fingrene og skær enderne af.
Blend de kogte rødbeder med de opblødte cashewnødder, vand, bouillon-terning, hvidløgspulver og en smule salt. Blend det helt cremet.
Kog pasta efter pakkens anvisning og si kogevandet fra. Vend det kogte pasta med den blendede pastasauce.
Varm en pande med lidt olie. Skær svampe i små stykker og steg dem til de er gyldne. Server til pastaretten - evt. sammen med friske spirer.