Go Back
+ servings

Proteinrige madpandekager af linser

Ret: Aftensmad
Køkken: Indisk, vegansk, Vegetarisk
Antal: 4 personer
Forfatter: Johanne Mosgaard

Ingredienser

  • 3 dl tørrede røde splitlinser
  • 3 dl vand
  • 1/2 tsk salt
  • lidt olivenolie til stegning

Sådan gør du

  • Skyl linserne godt i en sigte (de skal ikke koges). Blend dem med vand og salt til du får en helt ensartet dej, dejen er rimelig tynd. 
  • Varm en pande med lidt olie og hæld en smule dej i midten, fordel med en ske som jeg gør i videoen. Jeg laver dem ikke for store, da jeg synes det er lettere at vende de små. Sørg for at stege ved middel varme, så panden ikke bliver for varm og dine pandekager brænder på. Steg et par minutter på begge sider. 
  • Server med lækkert fyld, fx tofu mince (opskrift nedenfor), friske salat og gurkemejedressing.