Go Back

Pastasalat med stegte grøntsager og kikærter

Denne pastasalat kan serveres både varm og kold og er derfor perfekt både at servere til aftensmad - og tage rester med på madpakken! Prøv den også med peberfrugtspesto linket øverst i blogindlægget.
Forb. tid10 minutter
Tilb. tid12 minutter
Samlet tid22 minutter
Ret: Frokost, Salat
Forfatter: Johanne Mosgaard

Ingredienser

  • 250 g fuldkornspasta
  • 2 forårsløg
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1-2 røde snackpebre
  • 1 bundt asparges
  • 240 g kogte kikærter svarer til en dåse drænede kikærter
  • 3 tsk sød paprika
  • en håndfuld friske krydderurter fx timian og oregano
  • 2 spsk olivenolie
  • salt efter smag
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Kog pasta efter pakkens anvisning.
  • Hak forårsløg (inkl. den grønne del) og hvidløg. Fjern kernehus fra peberfrugter og knæk enden af asparges. Skær dem begge i skiver.
  • Varm en stor pande med olie og steg alle grøntsagerne. Tilsæt sød paprika, lidt salt og finthakkede krydderurter. Steg indtil grøntsagerne er stegt møre.
  • Si vandet fra pastaen og tilsæt pastaen på panden. Vend det hele godt sammen. Pastaen er nu klar til at blive serveret. Kan spises både varm og kold.