Go Back
+ servings

Pastasalat med peberfrugtspesto

Nem opskrift på en smagfuld pastasalat der kan bruges til madpakken eller som tilbehør.
Forb. tid10 minutter
Tilb. tid12 minutter
Samlet tid22 minutter
Ret: Tilbehør
Antal: 4 personer
Forfatter: Johanne Mosgaard

Ingredienser

Peberfrugtspesto

  • 2 røde eller orange peberfrugter
  • 2 spsk soltørrede tomater i olie
  • 2 spsk olie fra glasset
  • 1/2 dl græskarkerner
  • 3 spsk gærflager kan undlades
  • evt. 1 fed hvidløg
  • 1/2 tsk salt
  • en smule peber

Pastasalat

  • 250 g pasta
  • 1 rød peberfrugt
  • 150 g frosne grønne ærter
  • 1 lille rødløg
  • 1/2 portion pesto (ca. 3 spsk)
  • 1 lille håndfuld sorte oliven
  • 80 g vegansk bacon fx færdigkøbt eller kokosbacon - kan erstattes af soltørrede tomater

Sådan gør du

Peberfrugtspesto

  • Steg peberfrugter på panden i lidt olie til de er gyldne og bløde i konsistensen. Du kan også grille dem!
  • Blend de stegte peberfrugter med soltørrede tomater, græskarkerner, gærflager, salt og peber. Blend evt. også et fed hvidløg med, hvis du ønsker mere smag. 
  • Brug din pesto til fx pizzasnegle eller pastasalat. Til denne pastasalat skal du bruge ca. halvdelen af pestoen.

Pastasalat

  • Kog pasta efter pakkens anvisning.
  • Klargør ingredienserne: skær peberfrugt i små stykker, hak løg fint, skær oliven i små skiver, stil frosne ærter i varmt vand og steg vegansk bacon. Si herefter vandet fra ærterne og skær bacon i små stykker.
  • Bland nu alle ingredienserne i skål. Din pastasalat er nu klar til servering.