Kogebogspakke, Grønskolling og Vegansk

DKK 300,00

Velkommen til endnu en lækker kogebog af Johanne Mosgaard med ny inspiration til mange flere nemme, lækre og sprudlende veganske retter. 

Johanne elsker at gå i køkkenet og lave mad, og hun er hele tiden i gang med at udvikle nye retter eller får ideer til nye opskrifter, der lige skal prøves af. Det kan fx være sammensætningen af forskellige grøntsager eller forsøg på at implementere gamle velkendte retter i det vegetariske køkken. Altid med fokus rettet mod en god balance mellem smagsoplevelse, konsistens og farver.

Forlag: Politikens Forlag

7 in stock

Kategori:

Description

Et ekstra godt tilbud når du køber begge mine kogebøger. Spar 150 kroner ift. normalprisen.

Vegansk – Livin’ la vida vegan er en vegansk kogebog af Johanne Mosgaard. Bogen viser en farverig og velsmagende udgave af den veganske livsstil. Bogen indeholder over 100 grønne retter. Vegansk indeholder over 120 nye opskrifter.

Grønskolling indeholder 90 veganske opskrifter og grønne udgaver af klassiske retter. Du finder blandt andet opskrifter på vegansk mayonnaise, vegansk osteFRIsovs som er perfekt i lasagne, supper, salater og linsebøffer til at lave de lækreste veggieburgers og meget mere.

Ønsker du bøgerne signeret af forfatter? Så skriv det i bemærkninger ved checkout! 

Hardback.

Additional information

Weight 0.70 kg