Madlavningskursus d. 2. oktober – Mættende salater med sæsonens råvarer

899,00 DKK

4 timers madlavningskursus i mættende salater hos kogebogsforfatter og grøntsagsnørd Johanne Mosgaard. Kurset er et intimt kursus med kun plads til 12 deltagere. Lokalerne ligger ca. 10 km fra Silkeborg centrum, lige op af Silkeborg Skovene (bemærk der går ikke offentlig trafik til kursusstedet).

Dette kursus har temaet: Mættende salater. På kurset vil jeg fortælle lidt om min rejse med den grønne mad, hvordan jeg griber madlavningen an og råvarer i sæson og grønne proteiner. Derefter går vi en tur i køkkenhaven og vi skal have en snak om at spise efter den danske sæson.

Vi tilbereder en masse forskellige råvarer, rå grøntsager, bagte, syltede, ristede. Derudover skal vi lave forskellige dressinger. Alt sammen stilles frem på en buffet. Herfra kommer vi til at anrette et stort bord med alle de forskellige råvarer og vi skal sammen freestyle og lave lækre og mættende salater.

Prisen inkluderer: 4 timers kursus, økologiske råvarer, forplejning undervejs med snacks og drikkevarer samt en goodiebag (der blandt andet indeholder en af mine kogebøger).

Ikke på lager

Kategori: