Madlavningskursus d. 7. maj 2022 – Grøn mad fra hele verden

899,00 DKK

4 timers madlavningskursus i grøn mad hos kogebogsforfatter og grøntsagsnørd Johanne Mosgaard. Kurset er et intimt kursus med kun plads til 12 deltagere. Lokalerne ligger ca. 10 km fra Silkeborg centrum, lige op af Silkeborg Skovene (bemærk der går ikke offentlig trafik til kursusstedet).

Dato og tidspunkt: lørdag d. 7. maj kl 13-17.

Dette kursus har temaet: Grøn mad fra hele verden. På kurset vil jeg fortælle lidt om min rejse med den grønne mad, hvordan jeg griber madlavningen an og råvarer i sæson og grønne proteiner.

Deltagerne bliver delt op i hold af 2-3 personer som hver får et land, nogle råvarer og opskrifter i hånden. Herfra skal de skabe en fuld menu. Jeg går rundt blandt deltagerne og hjælper til, kommer med tips og vejledning. Der er sat god tid af til at snakke, lave mad og have en hyggelig dag.

Prisen inkluderer: 4 timers kursus, økologiske råvarer, forplejning undervejs med snacks og drikkevarer samt en goodiebag (der blandt andet indeholder en af mine kogebøger).

Betaling foregår via bankoverførsel – læg kurset i kurven og vælg bankoverførsel ved betaling. Kurset er først endeligt booket når betaling er modtaget. Du modtager herefter en PDF med yderligere info, adresse mm.

Skulle du være nødt til at melde afbud gives pengene retur frem til 14 dage før kurset bliver afholdt. Herefter er du velkommen til at sælge din plads videre.

Ikke på lager

Kategori: