Tilbud
Grønskolling af Johanne Mosgaard, 2. udgave

Grønskolling er Johanne Mosgaards første kogebog. Først selvudgivet i 2014, derefter lavet i en ny udgave i 2015 og udgivet hos Politikens Forlag. Bogen indeholder veganske basisopskrifter og grønne udgaver af klassiske retter. Du finder blandt andet opskrifter på vegansk mayonnaise, vegansk osteFRIsovs som er perfekt i lasagne, supper, salater og linsebøffer til at lave de lækreste veggieburgers og meget mere.

Ønsker du bogen signeret af forfatter? Så skriv det i bemærkninger ved checkout! 

Hardback.

DKK 200,00 DKK 100,00

20 på lager

Johanne Mosgaard jonglerer hjemmevant med råvarer og tilberedningsmetoder i det veganske køkken, som hun selv har levet af de seneste 3 år. Som fuldtidsveganer har hun en dyb og inderlig passion for sund og smagsfuld mad. Hun er hele tiden på jagt efter nye og spændende smagsoplevelser, opskrifter og interessante måder at udforske – og udfordre – det traditionelle veganske køkken på. Denne bog er fuld af spændende veganske opskrifter og gør op med det lidt triste og til tider nærmest frelste ry, det veganske køkken har. Her er fuld tryk på farver, smagsoplevelser og spændende konsistenser. Hvad enten du ønsker at leve den veganske livsstil fuldt ud eller bare ønsker at spise grønnere og sundere, så er der masser af inspiration at hente her. Alle retterne er nemme at lave med en smule køkkensnilde – og med råvarer, som kan købes i de fleste velassorterede dagligvarebutikker.

Om forfatteren: Johanne Moesgaard har i en årrække udbredt sin store viden om og passion for vegansk mad på sin blog Englerod. Her deler hun ivrigt opskrifter og spændende tilberedningsmetoder. Det er her, hendes mange følgere dagligt henter inspiration til en mere farverig og livsglad version af en vegansk livsstil.

Forlag: Politikens Forlag
Format: Indbundet
Udgave: 2
Vægt 068 kg
Størrelse 22 × 18 × 25 cm