2-pak, Brød og salatposer, økologisk

DKK 55,00

Undgå plastik i hverdagen – brug disse fine brødposer i økologisk bomuld

100% GOTS certificeret økologiske bomuldsposer til opbevaring og transportering af brød eller frisk salat. Undgå plastik når du laver hjemmebag. En nem måde at undgå en masse plastik i hverdagen, et bæredygtigt valg.

De fine bomuldsposer kan også bruges til meget andet end fødevarer, den store pose kan f.eks. bruges som en taske til at fragte ting. De er nemlig udstyret med en snøre så du kan lukke posen.

Vaskes ved lave temperaturer (max 40 grader).

Størrelser:

Mål: 38 x 28 cm

De fine bomuldsposer er produceret i Indien og med GOTS certificeringen garanteres der for ordenlige arbejdsforhold for dem der producerer dem og selvfølgelig uden børnearbejde. GOTS certificeringen sørger også for at der ikke bliver brugt unødvendige kemikalier. Bomulden er ubleget og lavet af bomuld i høj kvalitet.

7 in stock

Description

2 økologiske bomuldsnetposer med snøre til opbevaring og transportering af brød eller salat. Når du laver hjemmebag og gerne vil undgå at bruge en masse plastik er disse lækre bomuldsposer perfekte til at opbevare de friskbagte brød så det ikke bliver tørt. Kan bruges igen og igen. Du kan også bruge poserne til at holde din salat, spinat eller kål frisk i køleskabet. Gør posen våd og vrid den, så den blot er fugtig. Opbevar din salat i posen i køleskabet. Holder sig et par dage og skal herefter fugtes igen.

Additional information

Dimensions 30 × 40 × 0.5 cm