Sprød salat med quinoa, kidney bønner og ristede cashewnødder
 
Forberedelsestid
Koge-/bagetid
Tid i alt
 
En sprød, lækker og proteinrig salat med quinoa, kidney bønner, granatæble og ristede cashewnødder.
Af:
Opskrift til: frokost til 4 personer
Ingredienser
  • 2.5 dl quinoa
  • 1 granatæble
  • 80 g cashewnødder
  • ½ tsk paprika
  • 1 knivspids hvidløgsgranulat
  • 75 g salatmix
  • 150 g friske spirer (fra mungbønner)
  • 1 dåse røde kidney bønner
  • Balsamico eddike til servering
Fremgangsmåde
  1. Kog quinoa i 5 dl letsaltet vand i ca. 15 minutter.
  2. Pil granatæblet (et trick er at gøre det i en skål vand, så du ikke får rød saft i hele køkkenet).
  3. Rist cashewnødder på en tør pande med paprika og hvidløgsgranulat, til de er let gyldne.
  4. Anret nu din salat på et fad med salatmix nederst.
  5. Bland kogt quinoa, friske spirer, kidney bønner og granatæble i en skål og hæld ovenpå den sprøde salat.
  6. Top med de ristede cashewnødder og server med balsamico eddike.
Recipe by Plantebaserede opskrifter af Johanne Mosgaard at https://www.englerod.dk/2017/09/salat-med-quinoa-kidney-boenner-cashewnoedder/