Cremet pastasauce med røde peberfrugter og paprika
 
Forberedelsestid
Koge-/bagetid
Tid i alt
 
Af:
Opskrift til: 4 personer
Ingredienser
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 rødløg
  • 2 røde peberfrugter
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 spsk soltørrede tomater
  • 1 tsk stærk paprika
  • 2,5 dl vegetabilsk madlavningsfløde, f.eks. havre- eller sojafløde
  • Friskkværnet peber
  • Havsalt
  • Til servering
  • 200 g champignon
  • 500 g pasta, f.eks. frisk fettuccine (se opskrift på vegansk frisk pasta i min kogebog Grønskolling)
  • Frisk basilikum
Fremgangsmåde
  1. Skær løg og peberfrugter i grove stykker.
  2. Varm en pande med olie og svits de hakkede løg og peberfrugter til de er godt brunede.
  3. Hæld de stegte grøntsager, soltørrede tomater og paprika i en blender og blend det godt igennem.
  4. Tilsæt madlavningsfløde, rigeligt friskkværnet peber og lidt salt.
  5. Blend igen og smag til med ekstra paprika, peber og salt.
  6. Kog pasta efter pakkens anvisning. Har du lavet hjemmelavet frisk pasta, skal det koges i 2-3 minutter i letsaltet vand.
  7. Skær champignon i små stykker. Brug panden fra tidligere og steg dem godt igennem.
  8. Hæld vandet fra pastaen og hæld det på panden med champignon.
  9. Hæld nu din sauce over retten og lad det simre kortvarigt.
  10. Pastaretten er nu klar til at blive serveret med frisk basilikum.
Recipe by Plantebaserede opskrifter af Johanne Mosgaard at https://www.englerod.dk/2017/09/cremet-pastasauce-peberfrugter-og-paprika/