Dadelkugler med tranebær og vanilje
 
Forberedelsestid
Koge-/bagetid
Tid i alt
 
Skønne rå dadelkugler med tranebær, cashewnødder og vanilje. En sundere snack til kaffebordet.
Af:
Opskrift til: 18-20 dadelkugler
Ingredienser
  • 250 g friske dadler u. sten
  • 100 g cashew- eller macadamianødder
  • 100 g tørrede tranebær eller figner
  • 1 tsk vaniljepulver eller 1 vaniljestang
  • 50 g groft kokosmel
Fremgangsmåde
  1. Hak dadler, nødder, tranebær og vanilje godt sammen i en foodprocessor eller en minihakker.
  2. Rul massen ud til kugler.
  3. Kør kokosmel igennem foodprocessoren eller minihakkeren så det bliver helt fint. Rul herefter kuglerne i det fine kokosmel.
  4. Opbevar kuglerne i en lukket beholder i køleskabet.
  5. Server som snacks på kaffebordet eller tag dem på farten.
Recipe by Plantebaserede opskrifter af Johanne Mosgaard at https://www.englerod.dk/2017/09/dadelkugler-med-tranebaer-og-vanilje/