Madpakken: Wraps med Kikærtesalat
 
Forberedelsestid
Koge-/bagetid
Tid i alt
 
Wraps er gode i madpakken, da de gør det nemt at samle en masse grønt på en velsmagende måde. Brug f.eks. de store tortillaer, der kan købes i supermarkederne, og fyld dem med masse af grønt, hummus eller denne skønne kikærtesalat.
Af:
Opskrift til: til 4 wraps
Ingredienser
  • 1 lille rødløg
  • 1 stængel bladselleri
  • 1 gulerod
  • 50 g solsikkekerner
  • ½ citron
  • 240 g kogte kikærter
  • ½ avocado
  • 150 g majs uden sukker
  • 3 spsk vegansk mayo
  • havsalt og friskkværnet peber
  • Til servering:
  • store tortillapandekager
  • frisk salat
  • tomatskiver
  • friske spirer
Fremgangsmåde
  1. Hak rødløg, bladselleri, gulerod og solsikkekerner godt igennem i en foodprocessor.
  2. Tilsæt citronsaft, kikærter og avocado og blend, så der stadig er hele eller halve kikærter tilbage. Vend til sidst de blendede ingredienser med majs, mayo, salt og peber.
  3. Server i en tortillapandekage med salat, tomatskiver og friske spirer.
  4. Luk din wrap og grill kortvarigt på en grillpande på hver side. Kikærtesalaten er også perfekt på rugbrød.
Noter
Glutenfri tip: benyt glutenfri wraps
Recipe by Plantebaserede opskrifter af Johanne Mosgaard at https://www.englerod.dk/2017/08/wraps-med-kikaertesalat/