Buddha bowl med BBQ kikærter og stegt broccoli
 
Forberedelsestid
Koge-/bagetid
Tid i alt
 
Skøn og velsmagende buddha bowl med skønne og mættende ingredienser.
Af:
Opskrift til: 2 personer
Ingredienser
  • 100 g boghvedekerner
  • ½ broccolihoved
  • 1 rød peberfrugt
  • 240 g kogte kikærter (svarer til en dåse)
  • 1 tsk røget paprika
  • 1 hoved hjerte- eller romainesalat
  • Tahindressing (se opskrift)
  • Olie til stegning
  • Havsalt
Fremgangsmåde
  1. Kom boghvedekerner i en gryde og dæk dem med dobbelt så meget vand. Lad dem koge med låg i ca. 10 minutter og lad dem herefter stå og trække i 5 minutter.
  2. Skær broccoli ud i små buketter og svits dem kortvarigt på en varm pande med olie. Hæld væsken fra dåsen med kikærter og skyl dem med vand.
  3. Svits dem på panden med lidt olie, røget paprika og lidt salt. Skær rød peberfrugt i små tern.
  4. Anret din Buddha Bowl med salatblade nederst, de kogte boghvedekerner, stegt broccoli, peberfrugtstern og ristede kikærter.
  5. Server med tahin dressing, eller den dressing du nu har lyst til. Varier din Buddha Bowl med de ingredienser du nu har liggende.
Recipe by Plantebaserede opskrifter af Johanne Mosgaard at https://www.englerod.dk/2017/01/buddha-bowl-med-bbq-kikaerter-og-stegt-broccoli/