Blog – Side 22 – Plantebaserede opskrifter af Johanne Mosgaard
Fyldt græskar med linser

Opskrift til 4 personer 2 hokkaidogræskar el. butternut squash 100 gram champignon 1/2 broccolihoved 1 lille rød peber 1 stor håndfuld frisk bredbladet persille 1 tsk. olivenolie 250 gram delikatesse linser eller…

Spicy Grøntsagsfalafler

Falafler er nok en af de ting (udover hummus), som mange forbinder med vegansk mad – når de altså ikke tror at man lever af græs. Jeg lavede for et par måneder…

Go’ morgen pandekager med kokos

Lækre morgenmadspandekager med kokos. Perfekte med agave- eller ahornsirup, frisk frugt og en smoothie. Jeg bruger vaniljeproteinpulver der er lavet på ris, som jeg kun bruger i madlavning. Hvorfor proteinpulver i pandekagerne?…

Gazpacho – Kold Tomatsuppe

Gazpacho er en suppe der stammer fra Spanien. Suppen er kold og spises ofte i sommermånederne, men kan også fint bruges resten af året. Gazpacho er perfekt at servere på tapas bordet…

Oliventapenade med peberfrugt

Der findes ikke grøntsager eller frugt jeg ikke bryder mig om; med undtagelse af oliven. Indtil fornylig da jeg fandt ud af, at jeg rent faktisk godt kan lide sorte oliven. Jeg…

Agurkeruller med Artiskokcreme

Fik virkelig lyst til tapas, da gik rundt i mit lokale supermarked i dag. Så jeg måtte i gang i køkkenet med disse ruller, oliventapenade, pesto og gazpacho. Agurken giver en dejlig…

Hampemælk med vanilje

Hampemælk – min absoulut yndlings plantemælk, og så er det en rigtig helsedrik. Hampefrø er nemlig super sunde, og indeholder en masse gode vitaminer. Mange kender kun hamp som hash (som jo…