Dadelkugler der smager af brunkager

Det er slet ikke for tidligt, der er kun 64 dage til juleaften. Og så kan de altså også godt spises resten af året. Min lillesøster Elisabeth havde lavet disse lækre dadelkugler…

Vegansk mad i London

For en måned siden tog vi en forlænget weekend i London. Claus, Ella og jeg. Claus arbejder i England, så vi mødte ham i Stansted lufthavn. Det var Ellas første flyvetur. Som…

Måltidskasser Simple Feast
Så bliver det ikke lettere at spise plantebaseret

Annonce for Simple Feast Hvis du er fast læser herinde, så har du måske læst med da jeg fik Simple Feast ‘under min graviditet’ og igen ‘da vi lige var blevet nybagte…

Kanelsnegle kage med æbler fra haven

Jeg troede egentlig, at jeg var sådan en grøntsagsblogger? Men jeg bager faktisk kage engang imellem. Da jeg pt., under renoveringen af vores hus, bor hos mine forældre, lokkede min lillesøster mig…

Grøntsagslasagne med grønkål, squash og linser

Lasagne med en masse af sæsonens grøntsager. Porrer, grønkål og squash. Med linser som en god kilde til protein og i stedet for bechamelsauce har jeg lavet en dejlig sauce af kokosmælk,…

fyldte squash
Squash med Mexicansk Inspireret Fyld

Vi plukker stadig friske squash fra køkkenhaven og nogle af dem er efterhånden blevet ret store. Skallen bliver lidt hård og kernerne indeni bliver store, og de kan derfor være lidt sværere…