Update på renovering af badeværelser

Indeholder reklamelinks, reklamelinks er markeret med *

Jeg har været lidt stille på madfronten på det seneste. Morlivet holder mig beskæftiget og så har vi renoveret den sidste afdeling af huset, soveværelser og badeværelser, de sidste 3,5 måneder. Eller rettere vi har fået håndværkere til at renovere. De er nu næsten færdige, der mangler kun ganske få ting og jeg skal i gang med at indrette. I dag var der VVS’er og installere badeværelsesmøbler og brusevægge og jeg tænkte jeg ville give jer en update. 

Der er en del der skriver og spørger, hvor tingene er fra, så formålet med dette indlæg er også at linke direkte til produkterne.

Master Bathroom

badeværelsesmøbel

  1. Brunt badeværelsesmøbel*, 2. Håndvask, 3. Hansgrohe Armatur, 4. Spejl med LED.

Vi mangler selvfølgelig at hænge knager op. Jeg tror også jeg vil købe nye håndklæder til begge badeværelser.

5. Brusevæg med skydedør, 6. Brusearmaturer.

Det lille badeværelse

  1. Sort badeværelsesmøbel*, 2. Stenhåndvask, 3. Brusevæg.

I det lille badeværelse mangler jeg at hænge spejl op og så selvfølgelig knager, toiletpapirrulleholder, toiletbørste og spand.

Følger i med på min boligprofil @Moshytten på Instagram?

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.