Countdown til indflytning – se lige nogle smukke ting jeg har købt

Indeholder reklamelinks, reklamelinks er markeret med *

Efter tre måneder som “hjemløs” imens den sidste del af huset er blevet renoveret, så er der nu kun tre uger til vi flytter hjem igen. Hvis du har fulgt med på @Moshytten på Instagram, har du også set hvor stor en forvandling huset har været igennem. Jeg glæder mig virkelig til, at komme hjem til et helt nyrenoveret hus med gulvvarme i hele huset, mit store køkken og nye badeværelser. Imens jeg går og tæller ned har jeg shoppet lidt lækre ting til huset. Både i genbrugsbutikker og på nettet. 

Jeg vil lige vise jer nogle af de ting jeg har købt indtil videre. Nu hvor jeg endelig kan indrette mit hus, vil indretning og bolig fylde mere på min blog. Hvis du ikke vil se bolig ting, kan du jo blot scrolle videre til opskrifterne, dem kommer der stadig en masse af. Jeg glæder mig til at vise jer mit hjem når jeg har fået indrettet og er kommet på plads.

Nogle af billederne er lånt fra Jotexs hjemmeside. 

Solspejl

Til kontoret har jeg købt det smukkeste solspejl i messing*. Er det ikke bare smukt? Jeg har fået en ting for de her fine solspejle, det her er et ret stort en af slagsen og måler 89 cm i diameter.

Den fineste puf i en støvet blå farve*. Vi har haft lidt en “pufgate” herhjemme. Jeg har længe ønsket mig en stor puf til stuen a la den her og min mand mener at puffer er åndsvage og alt for dyre. Den her er til en virkelig fornuftig pris. Den fås både i 60 cm i diameter og 80 cm. Jeg har bestilt den store.

Den indre boheme hippie i mig kunne ikke holde sig tilbage, da jeg så dette smukke tæppe i en antikforretning i Silkeborg. Tæppet skal være på mit kontor, samme rum som solspejlet sammen med et par stykker af den her fletkurv*.

Til Ellas værelse har jeg købt en sød lille børnepuf* og bløde kurve til opbevaring* af legetøj.

Jeg overvejer virkelig det her sofabord*. Synes det er så smukt, det har opbevaring og så er det stabilt ift. når Ella begynder at gå. Er dog i tvivl om det kan være imellem de to chaiselonger på sofaen, det måler nemlig 90 cm i diameter, så det er ret stort. Så inden jeg bestiller, skal jeg hjem og måle efter. Evt. skære et stykke pap ud og lægge det der hvor sofabordet skal stå. Det ville passe perfekt ind i stilen!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.