Mexicansk aften – the best guac in town

Jeg elsker mexicansk inspireret mad. Nok mest af alt fordi jeg elsker stærk mad. Hvidløg og chili – ja tak! I går så vi sæsonafslutningen på Westworld sæson 2 (uh, det var spændende!!), og jeg lavede derfor mad med lidt ekstra “hyggefaktor”. Jeg lavede mexicanske pandekager med rød quinoa, chili beans, salat, majs, grøntsagssovs (vegansk ostesovs), sorte bønne chips og min hjemmerørte guacamole. 

Folk laver guacamole på maaaange forskellige måder, nogle blender, andre moser, nogle tilsætter hvidløg, andre gør ikke. Du får her mit bud på den bedste guacamole i kommunen.

mexicansk aftensmad

Mexicansk aften – the best guac in town
Author: Johanne Mosgaard
Prep time:
Total time:
Serves: 4 personer
Den bedste guacamole. En helt klassisk guac som er perfekt at servere til tortillas chips og mexicansk mad generelt.
Ingredients
  • 3 modne avocadoer
  • 1/2 lime
  • 2 tomater
  • 1 lille frisk chili
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 lille rødløg
  • Evt. en lille håndfuld frisk koriander
  • Friskkværnet peber
  • Havsalt
Instructions
  1. Åben avocado og skrab kødet ud i en skål. Tilsæt saften fra en halv lime.
  2. Mos avocado med en gaffel.
  3. Hak tomater groft. Hak chili, rødløg og hvidløg fint.
  4. Rør de hakkede grøntsager sammen med den moste avocado.
  5. Tilsæt evt. en lille håndfuld finhakket frisk koriander, dette kan dog undlades, hvis du ikke kan lide koriander.
  6. Smag til med rigeligt salt og peber.

 

2 Comments
    1. De er købt i Netto, tror de var på spot. så tror desværre ikke de har dem længere. De er lavet af bønner og ris og var også super lækre 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.