Julegaveidéer – til dig der elsker grøn mad og lækkert køkkengrej

Vi nærmer os så småt den søde juletid og julegaverne skal købes ind. Derfor tænkte jeg, at jeg ville dele et par julegaveidéer, til dig der elsker grøn mad og lækkert køkkengrej (eller skal give gave til en der gør). Jeg har alt det nedenstående køkkengrej i mit køkken og 4 ud af de viste kogebøger (de to sidste står på min ønskeseddel), så derfor for er det direkte anbefalinger fra mig til dig. 

I nedenstående har jeg linket til alle produkterne. Rigtig god jul!

Grønne kogebøger

 

1. Jeg er vidst nødt til, at fremhæve egen kogebog VEGANSK – Livin’ la vida vegan (reklamelink). En kogebog proppet med over 100 sunde og grønne retter. Den kan bruges af både veganere, vegetarere og kødspiser, der ønsker inspiration til grøn mad. Du kan læse mere om kogebogen og se en bogtrailer her2. Regnbuemad (reklamelink) af den dygtige Signe Leth. En farverig og lækker vegetarisk kogebog, de fleste af retterne er nemme at lave veganske. 3. Much more veg (reklamelink) af Hugh Fearnley. En to’er til hans første grøntsagsbog Veg everyday. Jeg har ikke selv bogen, men har været ret glad for den første, så derfor er den på min ønskeseddel. Opskrifterne er plantebaserede. 4. Meyers Grøn mad (reklamelink). En ny kogebog af Claus Meyer der har forsøgt sig i det grønne køkken. Jeg har ikke bogen, så den er på ønskesedlen, da jeg tænker at det er et must have. 5. Love & Lemons (reklamelink) en virkelig lækker vegetarisk kogebog. Den har et super smukt design og retterne i bogen er virkelig smukke. 6 . Deliciously Ella with friends (reklamelink). Ella laver generelt genial plantebaseret mad. Det er hendes tredje bog og jeg har alle tre. Hvis du ikke allerede følger hende på Instagram @DeliciouslyElla, så kan jeg kun anbefale det.

Køkkengrej

 

1. Bamix stavblender (reklamelink). Den bedste stavblender jeg har haft. Den er fantastisk til, at blende suppe helt cremet. 2. Er så glad for min KitchenAid Blender (reklamelink) den er kraftig og kan nemt tage frosne grøntsager, isterninger mm., og så er designet jo også ret smukt. 3. Tefal Snack Collection Multijern (reklamelink) laver de lækreste belgiske vafler med de medfølgende vaffelplader. Der medfølger også toastjern, og så kan du tilkøbe en masse forskellige plader. Virkelig smart og en fornuftig pris. 4. Et Mandolin jern (reklamelink) er uundværligt når der skal laves mange grøntsagsretter. Jeg bruger mandolinjernet til, at snitte grøntsagerne helt fint. 5. Jeg er SÅ glad for min KitchenAid Foodprocessor (reklamelink), den er genial til SÅ mange forskellige ting. Snitte, hakke, ælte – you name it! Og så er jeg altså bare vild med KitchenAids design. 6. Jeg er virkelig glad for mine Holm pander (reklamelink), de er slip-let og intet brænder på. Helt perfekte til pandekager! En stor anbefaling herfra.

 

1 Comment
  1. Much More Veg af Hugh Fearnly-whittingstall er altså 100 % vegansk. ‘Plant based’ som han selv skriver. Og der er nogle rigtig lækre opskrifter i den.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.