Hjemmerørt mælkefri dip med paprika og hvidløg

Sponsoreret af Taffel 

Efter jeg har fået det godt igen under min graviditet, har jeg egentlig fået spist ret sundt. Det betyder dog ikke, at der ikke er plads til lidt snacks i weekenden. Efter en hel uge med kålsalater, suppe og grønne smoothies, delte min mand og jeg i går en pose Taffel linsechips med sourcream & onion smag, dertil lavede jeg en hjemmerørt dip med havrefraiche, sød paprika og hvidløg. 

Taffel har lavet to nye chips varianter baseret på linser: sourcream & onion og dild & purløg. Jeg har især savnet smagen af sourcream & onion, så det er genialt, at de ikke har tilsat mælkepulver (som der ellers ofte er i sourcream & onion chips). De har også lavet en variant med dild & purløg. Begge chips smager super godt og de er virkelig sprøde og lækre. Som en bonus indeholder de 13 % protein og 40 % mindre fedt end almindelige kartoffelchips.

Læs mere og se ingredienslisten på linsechips med sourcream & onion her og linsechips med dild & purløg her.

Bemærk, at de kan indeholde spor af mælk. Dette betyder altså stadig, at de ER veganske. De er blot produceret på en fabrik, hvor der er andre produkter der indeholder mælk. Det er en kæmpe misforståelse, at et produkt ikke er vegansk, fordi det indeholder “spor af mælk” eller andre animalske produkter. Denne information er blot til gavn for mælkeallergikere – veganerne kan tage det helt roligt 🙂 

taffel linsechips og dip

5 from 1 reviews
Sød mælkefri paprika dip med hvidløg
 
Forberedelsestid
Koge-/bagetid
Tid i alt
 
Mælkefri dip med sød paprika og hvidløg. Det er super nemt, at lave en hjemmerørt dip med nogle af de krydderier, du måske allerede har liggende i køkkenet.
Af:
Opskrift til: 2 personer
Ingredienser
  • 200 g havrefraiche, f.eks. Yosa eller Oatly*
  • 1 tsk sød paprika
  • ½ tsk løgpulver
  • ½ tsk hvidløgspulver
  • ½ tsk urtesalt eller havsalt
  • 1 knivspids chilipulver
Fremgangsmåde
  1. Rør alle ingredienserne sammen i en skål.
  2. Nyd din dip til de sprøde linsechips, andre chips eller grøntsagsstænger.
Noter
Havrefraiche kan købes i Føtex og Bilka under mærket Yosa eller i Irma og på Coop.dk under mærket Oatly.
 

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.