Smørepålæg med linser og rødbede

Virkelig nemt smørepålæg med linser og rødbede. Jeg tilsætter chili, da jeg elsker hvordan det stærke giver modspil til den søde smag fra rødbede. Varier dit smørepålæg med lige de krydderier du bedst kan lide. Jeg bruger smørepålægget på rugbrød, i pitabrød og i wraps. 

Smørepålæg med linser og rødbede
Author: Johanne Mosgaard
Prep time:
Total time:
Serves: 4 personer
Nemt og velsmagende smørepålæg med rødbede og linser. Chilien er et super modspil til den søde smag fra rødbede.
Ingredients
  • 1/2 rødbede
  • 240 g kogte grønne linser
  • 1-2 spsk koldpresset olivenolie
  • 1 tsk chilipulver (valgfrit)
  • Friskkværnet peber
  • Havsalt
Instructions
  1. Skræl og riv rødbede.
  2. Blend revet rødbede med linserne i en foodprocessor.
  3. Tilsæt lidt olie ad gangen og blend det hele godt sammen.
  4. Tilsæt chilipulver (eller andet krydderi) og smag til med salt og peber.
  5. Server som pålæg til f.eks. rugbrød, brug det også til pitabrød og wraps.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.