Overnight oats med vegansk yoghurt og brombær

Som variation til en skål havregryn skulle du prøve overnight oats. Havregryn der står i “blød” med lækre ingredienser natten over. Det giver en skøn kold grød. Min mand elsker når jeg har lavet en portion klar i køleskabet til ham. “Som at spise dessert til morgenmad” siger han. Lige nu har vi masser af brombær i haven, så jeg har brugt friske brombær. Du kan selvfølgelig bruge lige de bær du har liggende, og du kan også sagtens bruge frosne bær. 

Overnight oats med vegansk yoghurt og brombær
Author: Johanne Mosgaard
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 1 person
Skønt morgenmåltid. Kold grød med ene gode ingredienser.
Ingredients
  • 40 g havregryn
  • 1 spsk chiafrø
  • 4 spsk vegansk yoghurt (f.eks. <a href=”https://www.englerod.dk/2017/07/14/hjemmelavet-kokosyoghurt/”><u>hjemmelavet kokosyoghurt</u></a>)
  • 1 dl plantemælk, f.eks. havremælk eller mandelmælk
  • 1 spsk sirup, f.eks. agave- eller ahornsirup
  • 1 håndfuld friske eller frosne bær
Instructions
  1. Bland havregryn og chiafrø.
  2. Tilsæt vegansk yoghurt, plantemælk, sirup og de friske bær.
  3. Rør det hele godt sammen og hæld det i et glas med låg.
  4. Lad grøden stå i køleskabet natten over.
  5. Grøden er nu klar til at blive spist næste morgen. Server evt. med ekstra bær.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.