Mættende smoothie vafler med banan og hindbær – Plantebaserede opskrifter af Johanne Mosgaard

Mættende smoothie vafler med banan og hindbær

Jeg ELSKER vafler og laver det ofte i mange forskellige former. F.eks. falafelvafler, sød kartoffelvafler, proteinvafler, bananvafler, dessertvafler og smoothievafler som disse. Smoothie vaflerne laves med en base af smoothie, tilsat havregryn og proteinpulver eller lidt mel. Jeg laver gerne en stor portion, så jeg har til flere dage og spiser dem til morgenmad eller mellemmåltid. 

Indlægget indeholder affiliate links

Jeg bruger mit vaffeljern fra Tefal Snack Collection.

5 from 1 reviews
Mættende smoothie vafler med banan og hindbær
 
Forberedelsestid
Koge-/bagetid
Tid i alt
 
Mættende vafler perfekte til morgenmad.
Af:
Ingredienser
  • 1 banan
  • 200 g bær, f.eks. hindbær
  • 4 dl plantemælk, f.eks. havre- eller rismælk
  • ½ tsk vaniljepulver
  • ca 100 g finvalsede havregryn
  • Kokosolie til stegning
Fremgangsmåde
  1. Blend banan, bær og plantemælk i en blender.
  2. Tilsæt vaniljepulver og halvdelen af havregrynene.
  3. Blend igen og tilsæt de sidste havregryn lidt efter lidt indtil konsistensen minder lidt om grød (ret tyk).
  4. Lad dejen stå og trække i 5-10 minutter. Tænd dit vaffeljern. Jeg bruger et vaffeljern til belgiskevafler og har kun testet denne opskrift på et belgisk vaffeljern.
  5. Når lampen på vaffeljernet lyser grøn er det klar til brug. Smelt en smule kokosolie på vaffeljernet og hæld et par spiseskefulde på hver plade. Luk vaffeljernet og lad vaflerne bage færdig indtil lampen igen lyser grøn.
  6. Fortsæt med hele portionen.
Noter
Bruger du frosne bær, kan du evt. skolde dem før brug.
 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.