Nyt stentøjsservice til hverdagsbrug

Indeholder reklamelinks, reklamelinks er markeret med*

Forleden postede jeg et billede på min Instagram story af mit nye service fra Bitz. Jeg modtog efterfølgende flere beskeder omkring det, da flere af jer var nysgerrige om, hvor det er fra og hvor det kan købes. Derfor tænkte jeg, at jeg lige ville vise det frem og dele links til, hvor det forhandles.

Selvom Christian Bitz og jeg ikke deler mening når det kommer til kost, så ændrer det ikke på, at hans stel er virkelig smukt. Det passer perfekt ind i vores hjem med det rå look på vores smukke egetræs plankebord. Jeg har IKKE fået stellet sponsoreret, men har fået det i julegave af mine forældre og bedsteforældre.

Jeg har efterhånden meget regi og service til de mange madbilleder jeg tager, heriblandt en masse stentøj. Dette har også resulteret i at alt vores service har været én stor blanding af forskellige tallerkner, skåle og glas. Jeg har kigget på Bitz’ service et stykke tid, da jeg gerne vil have lidt mere ens stel til hverdag. Helt ens er det dog ikke, da jeg har valgt at kombinere sort og grå, det skulle jo nødigt blive FOR ensformigt . Det hele kan gå i opvaskeren pånær bestikket, men herhjemme kommer det nu i opvaskeren alligevel. Jeg har fået service til 12 personer.

Du finder alt det smukke Bitz stel her*.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.