Mit 2016 i (mad)billeder..

Selvom vi allerede har nået den 11. januar, så er det ikke for sent, at snakke om 2016. 2016 har været et fantastisk år. Jeg havde en masse skønne rejser, hvor jeg fik en masse mad-inspiration, jeg underskrev kontrakt på en ny kogebog med Politikens forlag, jeg blev gift med manden i mit liv og jeg har været med til, at starte firmaet GreenOS, et Vegansk Online Supermarked. 

Jeg sad og kiggede mine Instagram billeder igennem og drømte mig tilbage til mine skønne ture rundt omkring i verden. Jeg er i øvrigt blevet nomineret til Årets Veganske Blog og Årets Veganske Instagrammer i 2016. Jeg ville blive meget glad, hvis du vil bruge 2 minutter på, at stemme på mig. Du kan stemme lige her på Mad med Medfølelses hjemmeside. 

       

Her er et lille uddrag af nogle af de billeder jeg har taget igennem året.

Spanien

Jeg startede året ud med to ture til Spanien. Først en tur til Lanzarote over nytåret, og i uge 4 besøgte jeg min bedstemor i Syd Spanien tæt på Malaga. I Spanien lavede jeg en masse skønne retter. Avocado og appelsiner var i sæson og jeg brugte en masse friske råvarer.

butternutsquashfritter citrus

gurkemejepizza gurkemejepizza3

Danmark

koldskaalkammerjunker bagtkartoffel1

Italien

I sommerferien var jeg en tur i Italien. Her boede vi på et slot nord for Rom, hvor vi lavede en masse skønne grønne salater, spiste masser af frisk squash fra slottets køkkenhave og lavede hjemmelavede pizzaer i pizzaovn. I Italien fik jeg masser af inspiration til min nye bog.

italy11 italy2

italy4 italy6

USA

Jeg nåede kun at være hjemme ganske få dage før turen gik til USA, hvor jeg besøgte min mor. Min mor har de sidste 12 år boet i USA, nærmere Californien. Her fik jeg besøgt Farmers Market, Whole Foods, Veggie Grill i Los Angeles og meget mere. Jeg lavede også en masse skønne retter i USA. Wraps, burgere og pandekager. I USA fik jeg også masser af inspiration til min nye bog og til varer jeg skal købe hjem til min webshop GreenOS.

usa1 usa3 farmersmarket

 

wrap usa10

usa9 usa8

usa7 usa6

usa5 proteinpandekager

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.