Mit køkken + KØKKENGREJ

Mit køkken er mit værksted, det er her jeg eksperimenterer og udvikler mine opskrifter. Godt grej er vigtigt. Jeg har i flere år lavet mad med simple redskaber, det kan man sagtens, men sikke en forskel mine maskiner gør i hverdagen. Jeg bliver ofte spurgt, hvilke køkkenmaskiner jeg bruger og jeg tænkte derfor, at jeg ville vise mit køkken og mine maskiner frem. 

//Dette indlæg indeholder affiliate links til KitchenOne

Mit køkken er hverken stort eller nyt, men en dag drømmer jeg om et kæmpe køkken. Jeg skrev min første kogebog, da vi boede i en lille lejlighed, køkkenet var SÅ småt og der var hverken opvasker eller plads til maskiner. Efter vi for et år siden flyttede i hus, har jeg endelig fået mere plads og hermed også plads til køkkenmaskinerne jeg længe har ønsket mig. Jeg har en del KitchenAid ja, jeg elsker deres design og kvalitet og synes virkelig det fungerer. Mine køkkenmaskiner er i øvrigt IKKE sponsorede, jeg har selv købt dem.

mitkoekken

foodprocessor

KitchenAid foodprocessoren (adlink) er SÅ god. Til alt fra at rive grøntsager, lave veggiebøffer, hummus og meget mere. Efter jeg har fået den, vil jeg sige at den er uundværlig. Foodprocessoren kan købes lige her (adlink) (jeg har købt min i contour silver).

KitchenAid  Diamond blender (adlink) er den bedste blender jeg har haft. Jeg havde Wilfa RAW fuel før, som efter et halvt år gik i stykker, den kan slet ikke følge med KitchenAid blenderen. Blenderen kan købes lige her (adlink)(jeg har købt contour silver).

koekkenmaskine

Kitchenmaid Artisan stand mixer (adlink) er både smuk at have stående, men også rigtig god. Det gør bare brødbagning meget lettere, da dejen bliver helt smidig og lækker uden at jeg skal stå og ælte dejen forevigt. Røremaskinen er så genial, at man kan tilsætte en pastavalse med KitchenAid pastasæt (adlink)– det er virkelig en fornøjelse at lave pasta med min KitchenAid. Røremaskinen kan købes her (adlink) (jeg har købt den i medallion silver).

2FCQ5159-2
Foto: Lykke Rump (fra min kogebog Grønskolling)

elkedel

LA CAFETIERE elkedel (adlink)Elkedlen har et lækkert design og fungerer som den skal. Nu er jeg jo lidt en KitchenAid nørd, så om jeg skal have udskiftet den med KitchenAid Artisan (adlink) på et tidspunkt, må tiden vise. Jeg er i hvertfald rigtig glad for La Cafetiere elkedlen. Elkedlen kan købes her (adlink).

VAFFELJERN

TEFAL SNACK COLLECTION  (adlink) vaffel, toast, panini, pandekage, burger, you-name-it jern. Til jernet medfølger der toast- og belgiskevaffel plader. Det er simpelthen det mest geniale vaffeljern, det er slip-let og man kan nærmest lave vafler af alt. Jeg har også et TEFAL SINGLE ULTRA COMPACT vaffeljern til de traditionelle hjertevafler. Skal du nøjes med et enkelt jern, vil jeg anbefale SNACK COLLECTION, som kan købes lige her.

Andet grej:

Ismaskine: Nemo Gelatissimo Exclusive (adlink)

Genial ismaskine med kompressor der kan lave is på 20-40 minutter. Kan lave lækker cremet is af f.eks. mandelmælk, hampemælk og havremælk, også uden sukker. Er også fantastisk til sorbet.

Stavblender: KitchenAid Artisan stavblender (ledningsfri) (adlink)

Mega smart stavblender UDEN ledning. Jeg har væltet så mange skåle med indhold, fordi ledningen har været en hindring. Der medfølger en oplader. Der er i øvrigt beskytter med til gryder, så de ikke bliver ridsede.

Juicemaskine: Philips HR1871/70 juicer (adlink)

Effektiv juicemaskine, nem at rengøre – jeg skiller den ad, skyller den af og sætter den i opvaskeren.

4 Comments
  1. Tak for tips. Synes du blenderen larmer meget ? Det gør alle blendere måske, har ikke lige haft så mange. Nu vil jeg gerne ofre lidt flere penge og få en ordentlig en, der holder længere. Det kunne også være rart med en der ikke larmer så meget, så man ikke vækker hele huset.?

    1. Jeg har en blender med skjold, som også bruges på caféer og lignende, så den larmer ikke særlig meget når man lukker skjoldet, men den er pænt meget dyrere end den uden skjold. Kraftige blendere larmer, både Vitamix og Blendtec (og de andre powerblendere) larmer en del. Sådan er det vidst bare. Jeg har i hvert fald ikke fundet en god blender der ikke giver god lyd fra sig. Desværre :/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.