• Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Plantebaserede opskrifter af Johanne Mosgaard

Madblog med grøntsagerne i fokus.

  • Forside
  • Om mig
    • Om mig
    • Omtale
  • Mine kogebøger
  • Bolig
  • Inspiration
    • Rejser
  • Opskriftsindex
  • Kontakt
    • Om Englerod & Reklamepolitik

4. juni 2016

Kartoffelsalat med quinoa og grønt

Det er ved at være sæson for nye danske kartofler. Dette er mit bud på en virkelig nem kartoffelsalat med det proteinrige frø quinoa, sprøde grøntsager, cremet avocado og syrlighed fra citronsaft.

kartoffelquinoasalat

5 from 1 reviews
Kartoffelsalat med quinoa og grønt
 
Gem Print opskrift
Forberedelsestid
10 Minutter
Koge-/bagetid
10 Minutter
Tid i alt
20 Minutter
 
Nem kartoffelsalat med ingredienser du kan finde i alle supermarkeder. Perfekt som tilbehør til f.eks. grillmad eller grøntsagsdeller.
Af: Johanne Mosgaard
Opskrift til: 4 personer
Ingredienser
  • 1 kg nye kartofler
  • 100 gram rød quinoa
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 håndfulde spinat
  • 1 bundt asparges
  • 1 stor avocado
  • 1 citron
  • Friskkværnet peber
  • Havsalt
Fremgangsmåde
  1. Skrub kartoflerne og kog dem i letsaltet vand, så de stadig er al dente, ca. 10 minutter afhængig af kartoflernes størrelse.
  2. I en anden gryde, kog quinoa i 2 dl vand i ca. 10 minutter.
  3. Hak peberfrugt, spinat og asparges fint, og skær avocado i tern.
  4. Skær de kogte kartofler i halve og bland dem sammen med quinoa og de finthakkede grøntsager.
  5. Pres citronsaft over salaten og krydr med friskkværnet peber og lidt salt.
  6. Server salaten som tilbehør til f.eks. grøntsagsdeller eller grillmad.
3.5.3229

 

Del dette:

  • Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)
  • Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)
  • Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)

Relateret

Filed Under: Mindre retter, Salater Tagged With: grillmad, kartoffelsalat, kartofler, nye kartofler, quinoasalat, sommermad, vegansk, vegetarisk

Se også:

Juledrik med syrlig mandelmælk og kanel

Gazpacho – Kold Tomatsuppe

Vegansk Ostesovs med Kartofler & Cashewnødder

Reader Interactions

Comments

  1. Birthe says

    6. juni 2018 at 15:29

    Er den bedst varm?

    Svar
    • Englerod says

      7. juni 2018 at 9:01

      Den kan både spises kold og varm 🙂

      Svar
  2. Julie says

    29. juli 2016 at 19:48

    Den ser lækker ud, kam man bruge lys/hvid quinoa i stedet for rød?

    Svar
    • Englerod says

      7. august 2016 at 12:21

      Hej Julie
      Ja det kan du tro 🙂

      Svar

Trackbacks

  1. En farverig madplan – til dig der elsker grøntsager siger:
    11. marts 2017 kl. 19:40

    […] Kartoffelsalat med quinoa […]

    Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Johanne Mosgaard

Mit navn er Johanne og dette er min madblog Englerod. Her deler jeg min passion for lækker grøntsagsmad. Læs mere...

Bestil min kogebog

Bestil min kogebog

Følg med på Facebook

En farverig madplan – til dig der elsker grøntsager

En farverig madplan – til dig der elsker grøntsager

Bogtrailer for min kogebog

NYHEDSBREV

Footer

Instagram

Copyright© 2019 · Englerod.dk

Jeg anvender cookies for at sikre, at jeg giver dig den bedst mulige oplevelse af min hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, vil jeg antage at du er indforstået med det.Ok