• Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Sunde og plantebaserede opskrifter af Johanne Mosgaard

Madblog med fokus på det grønne køkken. Alle opskrifterne er 100 % plantebaserede.

  • Forside
  • Om mig
    • Om mig
    • Omtale
  • Mine kogebøger
  • Inspiration
    • Indretning
    • Rejser
  • Opskriftsindex
  • Kontakt
    • Om Englerod & Reklamepolitik

2. juni 2016

Coleslaw med tahindressing

Lækker coleslaw salat med tahindressing. Tahin er en smør lavet på ristede sesamfrø og smager skønt i både hummus og som dressing. Server f.eks. din coleslaw i en lækker burger med Barbecue Pulled Jackfruit og grillede portobellosvampe, i stedet for burgerboller som vist på billedet. 

pulledjackfruitportobello

Opskrift til 4 personer

1/2 spidskål

4 store gulerødder

2 spsk. tahin*

1 citron

3 spsk. olivenolie

1/2 vand

1 tsk. sennep

1/2 stødt spidskommen

1 spsk. æblecidereddike

Salt og peber

*Kan købes i de fleste velassorterede supermarkeder eller helsekostbutikker

Snit kål kål fint og maser kålen godt igennem med fingrene i en skål, indtil kålen afgiver væske og bliver blød i konsistensen. Hæld væsken fra. Herefter rives gulerødderne groft og blandes i skålen med kål.

Lav tahindressing ved at blende tahin, citronsaft, olivenolie, vand, sennep, spidskommen og æblecidereddike. Blend det helt igennem, så dressing er cremet i konsistensen. Hvis den er for tynd, tilsættes lidt mere tahin. Smag til med salt og peber.

Blend dressingen med kål og gulerødder. Lad gerne din coleslaw stå og trække et par timer i køleskabet inden brug. Brug den i burgere, eller som tilbehør til lækre sommer grillerier.

Husk at du kan købe min nye grillkogebog Grøn Grillfest som e-bog for kun 39,95 på Saxo. Så har du 30 lækre opskrifter til sommerens grillfester..

coleslaw

Del dette:

  • Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)
  • Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)
  • Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)

Relateret

Filed Under: Tilbehør Tagged With: coleslaw, dressing, grillmad, kål, mælkefri, sommermad, tahindressing, vegansk

Se også:

Sukkerfri bønnebrownies

Hasselback kartofler med linser og cashewdressing

Hjemmelavet havremælk

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Johanne Mosgaard

Mit navn er Johanne og dette er min madblog Englerod. Her deler jeg min passion for lækker grøntsagsmad. Læs mere...

Bestil min kogebog

Bestil min kogebog

Følg med på Facebook

En farverig madplan – til dig der elsker grøntsager

En farverig madplan – til dig der elsker grøntsager

Bogtrailer for min kogebog

NYHEDSBREV

Footer

Instagram

Copyright© 2018 · Englerod.dk

Jeg anvender cookies for at sikre, at jeg giver dig den bedst mulige oplevelse af min hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, vil jeg antage at du er indforstået med det.Ok