Granola med peanutbutter

Pift din smoothiebowl op med en lækker granola. Granola er den bagte udgave af muesli, derudover er granola er modsat muesli og klumpet sammen med sirup eller honning, og i dette tilfælde også peanutbutter. Da honning ikke er vegansk, bruges sirup for en vegansk version. Denne granola er så let at lave, perfekt at lave om søndagen, så du har til hele ugen.

Opskriften indeholder affiliate links fra: Helsehelse.dk

granola

Denne opskrift giver et stort glas granola

150 grovvalsede havregryn

50 gram sukkerfri cornflakes

100 gram nødder

50 gram græskarkerner

50 gram rosiner

3 spsk. agavesirup el. ahornsirup

1-2 spsk. crunchy peanutbutter

1 dl vand

I en skål blandes havregryn, cornflakes, nødder, græskarkerner og rosiner. I en mini hakker blendes sirup, peanutbutter og vand sammen. Hæld det over de tørre ingredienser og masser det godt sammen med fingrene.

Fordel granolen ud på en bageplade med bagepapir, sørg for at fordele det på bagepladen. Bag din granola ved 150 grader varmluft i ca. 15-20 minutter, vend gerne rundt i det overvejs, indtil granolaen bliver ristet og sprød.

Server med hjemmelavet plantemælk og frisk frugt.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.