Sunde bananvafler – Plantebaserede opskrifter af Johanne Mosgaard

Sunde bananvafler

Dette opslag indeholder affiliate links til Helsehelse.dk

bananvafler

 Opskrift til 6 store vafler

4 modne bananer

3 dl plantemælk, f.eks. havremælk eller rismælk

2 spsk. chia- eller hørfrø

2 spsk. kokossukker

1 tsk. vaniljepulver

1/2 tsk. bagepulver

150 gram fuldkornsmel eller havremel for glutenfri vafler

Alt blendes sammen i en blender med undtagelse af mel (du kan også blende det i en skål med en stavblender). Mel tilsættes lidt efter lidt i blenderen og der blendes undervejs. Lad dejen stå og trække et kvarters tid inden brug.

Varm dit vaffeljern op. Når det lyser grønt tilsættes ca. 1 dl dej per plade og vaffeljernet lukkes. Lad det bage indtil dit vaffeljern igen lyser grønt, ca. 5 minutter.

Server vaflerne med agavesirup og frisk frugt. Eksempelvis til søndagsmorgenmaden med en lækker kop kaffe og

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.