• Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Plantebaserede opskrifter af Johanne Mosgaard

Madblog med grøntsagerne i fokus.

  • Forside
  • Om mig
    • Om mig
    • Omtale
  • Mine kogebøger
  • Bolig
  • Inspiration
    • Rejser
  • Opskriftsindex
  • Kontakt
    • Om Englerod & Reklamepolitik

1. december 2015

Hjemmelavet sukkerfri marcipan

Hjemmelavet marcipan sødet på dadler. Vil du lave hjemmelavet marcipan er det godt at have en foodprocessor eller en god stavblender. Det er forholdvis simpelt at lave og smager helt fantastisk at lave selv. 

Brug din hjemmelavede marcipan til eksempelvis rom konfekt. 

hjemmelavet-marcipan

150 gram mandler

150 gram friske dadler

Evt. en smule vand

Mandlerne hældes i en skål og dækkes med kogende vand. Lad dem stå en halv times tid.

Du kan nu vælge at smutte alle mandlerne, smutte nogle af mandlerne eller helt lade være – afhængig af, hvor grov marcipanen skal være. Jeg foretrækker at smutte ca. halvdelen af mandlerne, da jeg godt kan lide at marcipanen er lidt grov.

I en foodprocessor blendes mandlerne og dadlerne grundigt i ca. 5 minutter, indtil det bliver en ensartet masse. Hvis det er nødvendigt, kan du tilsætte en smule vand så foodprocessoren kører bedre. Bruger du en stavblender blendes det i en skål.

Marcipanen er nu klar til brug.

Opbevares på køl.

 

Del dette:

  • Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)
  • Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)
  • Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)

Relateret

Filed Under: Grøn jul, Søde sager Tagged With: hjemmelavet, jul, marcipan, sukkerfri, uden raffineret sukker

Se også:

Coleslaw med tahindressing

Veganz i Wien

Falafel vafler

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Fastelavnsboller uden raffineret sukker – Englerod siger:
    21. januar 2016 kl. 17:14

    […] 150 gram sukkerfri marcipan […]

    Svar
  2. Rom konfekt | Englerod siger:
    1. december 2015 kl. 18:12

    […] ca. 100 gram marcipan […]

    Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Johanne Mosgaard

Mit navn er Johanne og dette er min madblog Englerod. Her deler jeg min passion for lækker grøntsagsmad. Læs mere...

Bestil min kogebog

Bestil min kogebog

Følg med på Facebook

En farverig madplan – til dig der elsker grøntsager

En farverig madplan – til dig der elsker grøntsager

Bogtrailer for min kogebog

NYHEDSBREV

Footer

Instagram

Copyright© 2019 · Englerod.dk

Jeg anvender cookies for at sikre, at jeg giver dig den bedst mulige oplevelse af min hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, vil jeg antage at du er indforstået med det.Ok