Fyldt græskar med linser

fyldte-græskar

Opskrift til 4 personer

2 hokkaidogræskar el. butternut squash

100 gram champignon

1/2 broccolihoved

1 lille rød peber

1 stor håndfuld frisk bredbladet persille

1 tsk. olivenolie

250 gram delikatesse linser eller grønne linser

1/2-1 tsk. stødt ingefær eller friskrevet ingefær

Den sunde osteFRIsovs

Toppen skæres af de to græskar, og indmaden/kernerne skrabes ud med en ske. Bruger du butternut squash skæres de op på langs. Selve græskarene forbages uden fyld i 20 minutter ved 200 grader varmluft.

Imens gøres fyldet klar. Champignon, broccoli, peberfrugt og persille hakkes fint, og svitses i en wok med en smule olivenolie.  Linser og ingefær steges med og fyldet er nu klar, smag evt. til med lidt salt, hvis du ønsker det.

Når græskaret har forbagt i ovnen, fyldes det op med grøntsagsfyldet. Bruger du hokkaido græskar kan du vælge at skære det op på midten, ligesom man ville gøre med butternut squash, eller bage græskaret helt i ovnen. Brug den sunde osteFRIsovs til at hælde over fyldet (dette kan du både gør før du putter dem i ovnen og efter). Bag nu de fyldte græskar i ovnen i ca. 20 minutter.

Græskaret er nu klar til at blive serveret. Husk at du kan spise skrællen af græskaret.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.