Salat med Østershatte og Friske Figner

Ren forkælelse i form af en skøn salat. I weekenden har jeg mere tid til madlavning end jeg har i hverdagen; tid til at eksperimentere. For mig er forkælelse sund mad som f.eks. denne skønne salat. I dag serverede jeg salaten til nye kartofler og blomkålsbearnaise. 

SALAT1

Opskrift til 2 personer

ca. 150 gram østershatte

2 håndfulde frisk spinat

1 lille hoved hjertesalat

1 moden avokado

4 friske figner

syltede rødløg

1 håndfuld ristede pinjekerner

Østershatte tørsteges på en pande til de er flotte og gyldne. Spinat og salat skylles og skæres groft, avokado skæres ud i små tern og figner skæres i kvarte.

Disse anrettes på en stor tallerken og de stegte østershatte lægges på sammen med syltede rødløg og ristede pinjekerner.

Spis salaten som den er eller server den som tilbehør.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.