Ovnbagte Græskarfritter med Hoisin Sauce – Plantebaserede opskrifter af Johanne Mosgaard

Ovnbagte Græskarfritter med Hoisin Sauce

Da jeg har høstet hokkaido græskar fra min køkkenhave, har jeg lovet flere opskrifter med den smukke orange grøntsag. Disse lækre ovnbagte græskar fritter er perfekte sammen med en lækker dip, f.eks. sød chilisauce eller aioli. 

ovnbagte-hokkaido

5 from 1 reviews
Ovnbagte Græskarfritter med Hoisin Sauce
 
Forberedelsestid
Koge-/bagetid
Tid i alt
 
Græskarfritter. En lækker snack der er perfekt med en god dyppelse, f.eks. aioli. De er også lækre, at bruge i en lækker buddha bowl som en slags salat.
Af:
Opskrift til: tilbehør til 4 personer
Ingredienser
  • 1 hokkaidogræskar eller butternut squash
  • ca. 2 spsk. hoisin sauce
  • Frisk eller tørret timian
  • Havsalt
Fremgangsmåde
  1. Skær græskaret op på midten og skrab kernerne ud.
  2. Behold skrællen på og skær græskaret i ca. 1 cm tykke skiver.
  3. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og pensl dem med hoisin sauce, drys med timian og havsalt.
  4. Bag græskarfritterne i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 20-25 minutter. Hold godt øje med dem, når kanterne begynder at blive brune, er de klar.
 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.