Nemt og lækkert pålæg, perfekt at have klar i køleskabet i hverdagene når man har travlt. Bruges f.eks. på brød eller i sushi. Kan holde sig i et par uger på køl i en lukket beholder.
Opskrift til et stort glas tomatpålæg
150 gram solsikkekerner
70 gram tomatkoncentrat/puré
50 gram soltørrede tomater (evt. oliefrie)
1 tsk. løgpulver
1,5 dl vand
salt og peber efter smag
I en foodprocessor eller minihakker hakkes solsikkekerner, tomatkoncentrat, soltørrede tomater, løgpulver og vand godt sammen indtil det hele er blendet godt igennem.
Smag til med salt og peber
Server til brød, til tapas eller i sushi.
Fantastisk blog! Proppet med gode opskrifter! 😀
Tror du at dette kan fryses ned og tages op igen på køl?
Hej Maria
Tusind tak, jeg er glad for at du kan bruge mine opskrifter.
Jeg har ikke selv prøvet at fryse det ned, men det tror jeg fint du kan. Den kan højst blive lidt mere våd i konsistensen.
God fornøjelse 🙂
Grønne hilsner
Johanne