Tomatpålæg – Plantebaserede opskrifter af Johanne Mosgaard

Tomatpålæg

Nemt og lækkert pålæg, perfekt at have klar i køleskabet i hverdagene når man har travlt. Bruges f.eks. på brød eller i sushi. Kan holde sig i et par uger på køl i en lukket beholder. 

Tomatspread

Opskrift til et stort glas tomatpålæg

150 gram solsikkekerner

70 gram tomatkoncentrat/puré

50 gram soltørrede tomater (evt. oliefrie)

1 tsk. løgpulver

1,5 dl vand

salt og peber efter smag

I en foodprocessor eller minihakker hakkes solsikkekerner, tomatkoncentrat, soltørrede tomater, løgpulver og vand godt sammen indtil det hele er blendet godt igennem.

Smag til med salt og peber

Server til brød, til tapas eller i sushi.

No Comments Yet
    1. Hej Maria
      Tusind tak, jeg er glad for at du kan bruge mine opskrifter.
      Jeg har ikke selv prøvet at fryse det ned, men det tror jeg fint du kan. Den kan højst blive lidt mere våd i konsistensen.
      God fornøjelse 🙂
      Grønne hilsner
      Johanne

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.