Stir-fry salat

IMG_4075

Opskrift tilbehør til 4 personer

200 gram vilde ris

400 ml vand

1/2 spidskål

3 gulerødder

1 håndfuld sukkerærter

1 spsk. raps- eller kokosolie

2 tsk. rød- eller grøn karrypasta

1-2 spsk. glutenfri sojasauce

Ris koges i 400 ml vand i ca. 30-35 minutter. Imens snittes spidskål og gulerødder fint. En wok eller pande tændes for fuld varme – lad den blive godt varm og hæld olie på panden. Svits først gulerødderne og tilsæt herefter spidskål og sukkerærter. Rør godt i grøntsagerne og tilsæt nu karrypasta.

Til sidst tilsættes det kogte ris og retten smages til med sojasauce.

Spis retten som den er eller server med f.eks. stegt tofu. Kan spises både kold og varmt.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.